![]() |
2- Havuçları,kırmızı biberleri ve limonu bol suyla yıkayalım.Havuçları ve kırmızı biberleri juylan doyrayalım.Limonları yuvarlak dilim halinde keselim. |
![]() |
3-Şişeyi kaynar suyla dezenfekte ettikden sonra , şişenin dibine bir dilim limon bir tane defne yaprağı ilave edelim. |
![]() |
4-Şişenin içine doğramış oldumuz havuç ve biberleri ilave ediyoruz. |
![]() |
5-Üzerine semiz otlarını ilave edelim, iyice bastıra bastıra dolduralım. |
![]() |
6-Biberleri ve havuçları ilave edelim. |
![]() |
7-Sarımsakları ve limonları ilave edelim. |
![]() |
8-Baharatlarını ilave edelim. |
![]() |
9-Defne yaprağı ve salamura suyunu ilave edelim |
![]() |
10-Şişenin ağızını sera ile kaplayalım. |
![]() |
11-Şişenin kapağını iyice sıkıştarak kapatalım.3 hafta içinde hazır oluyor. AFİYET OLSUN |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder