3 Mart 2017 Cuma


KABAK ÇEKİRDEKLİ ELMALI KEREVİZ SALATASI


1 tane büyük kereviz
1 tane elma
6 dal dere otu
1 çay bardağı kabak çekirdeği
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz 
500 gr yoğurt

YAPILIŞI

Derince bir kasenin içine yoğurdu ilave edin.
Kereviz ve elmaların kabuklarını soğun.Rendeleyin.
Yoğurdun içine ilave edin iyice karıştırın.
Bir tavanın içine kabak çekirdeklerini koyalım kısık ateşte kavurun ve soğutun.
Yoğ urdun içine 1 yemek kaşık kadar çekirdek ve tuzunu ekleyin, karıştırın.
Salata tabağına alın.
Üzerine dere otu,zeytin yağı ve çekirdekleri serpin.

AFİYET OLSUN




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder